Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
1995 kr
Kom igång

Skaver det inom dig när ordet privatekonomi kommer på tal? Skulle det kännas skönt att äntligen ta tag i din ekonomi och få koll?

Med onlinekursen “Ikigaiekonomi – Privatekonomi är kul och lätt!” önskar vi inspirera dig att känna att det inte behöver vara svårt och tråkigt att få dina pengar att arbeta för dig. En god privatekonomi är ett fantastiskt verktyg för att uppfylla drömmar och det kan vara kul och lätt att få dina pengar att stödja det liv som just du önskar!

Kursen startar 10 oktober och pågår under sex veckor bestående av fem delar. Du får nya videos, kursmaterial och uppgifter varje vecka. Mailsupport under kursens veckor och frågestund och pepp live via zoom fem fredagar 09:00-10:00.

Du behöver inte ha några förkunskaper, varken inom privatekonomi eller ikigai och passar dig som har en längtan efter att få drömma mer och att få lära dig om privatekonomi. För att få ut mesta möjliga av kursen behöver du lägga ner tid och jobba med din ekonomi och dina drömmar. Delarna tar olika lång tid för olika personer men en rekommendation är att planera in fem timmar per vecka. Du har tillgång till kursen under tre månader.

Låter det intressant? Varmt välkommen att anmäla dig till kursen. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

Kursledare: Malin Bjerkestig, Hemmaförälder, investerare och innerprenör.

Kurs Content

Expandera alla