Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
2 000 kr
Kom igång

 Skaver det inom dig när ordet privatekonomi kommer på tal? Skulle det kännas skönt att äntligen ta tag i din ekonomi och få koll?

Ikigai kan beskrivas som din livsmening eller anledningen till att du kliver upp på morgonen. Vi tycker om att tänka på ikigai som ditt drömliv! Med onlinekursen “Ikigaiekonomi – Privatekonomi är kul och lätt!” önskar vi inspirera dig att känna att det inte behöver vara svårt och tråkigt att få dina pengar att arbeta för dig. En god privatekonomi är ett fantastiskt verktyg för att uppfylla drömmar och det kan vara kul och lätt att få dina pengar att stödja det liv som just du önskar!

Nästa kurs startar 30 augusti och pågår under 5 veckor. Lektionerna öppnas upp måndagar 07:00, en i taget och består av videos, kursmaterial och uppgifter. Dessutom ses vi live via zoom varje fredag 09:00-10:00 för att inspirera och inspireras.  Så boka in tid i kalendern redan nu för att jobba med din ekonomi kopplat till ditt drömliv i höst. Du kommer inte att ångra dig att du tog dig tid och pengar för din ekonomi och dina drömmar – en investering för livet! 

Du behöver inte ha några förkunskaper, varken inom privatekonomi eller ikigai och kursen passar dig som har en längtan efter att få drömma mer, lära dig mer om privatekonomi och att äntligen ta tag i din privatekonomi. För att få ut mesta möjliga av kursen behöver du lägga ner tid och jobba med din ekonomi och dina drömmar. Delarna tar olika lång tid för olika personer men en rekommendation är att planera in cirka fem timmar per vecka. Vi vill även uppmuntrar dig att gå kursen tillsammans med någon, gärna en vän eller partner, så att ni kan peppa och inspirera varandra och skapa fina samtal kring ikigai och ekonomi. Vill du ha hjälp att finna en “Ikigaiekonomi-tvilling” hör av dig så hjälper vi till och matchar ihop er två och två. Du har tillgång till kursen under tre månader. Begränsat antal platser.    

OBS! Kursen innehåller ingen finansiell rådgivning, men väl pepp, inspiration och vägledning i ditt jobb med dina drömmar och din ekonomi. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!  

Kursledare: Malin Bjerkestig, Hemmaförälder, investerare och innerprenör.

Se en introduktionsfilm om kursen här

Kurs Content

Expandera alla