Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
1995 kr
Kom igång

Onlinekursen Finn din ikigai – ditt drömliv! är en femveckorskurs där vi följs åt, peppar och inspirerar varandra i fina ikigaidiskussioner för att finna ledtrådar och pusselbitar på vår resa mot att finna vår ikigai – vårt drömliv!

Ikigai är ett japansk begrepp som fritt kan översättas till din livsmening. En västerländsk tolkning av ikigai är skärningspunkten för det du älskar, det du är bra på, det du kan få betalt för och det världen behöver. I kursen kombineras yoga, meditation/visualiseringar och speciellt framtagna skrivövningar för att stötta och inspirera dig på din resa mot att finna din ikigai. Varje vecka öppnas en ny lektion upp med olika fokus; Det du älskar, Det du är bra på, Det du kan få betalt för, Det världen behöver och slutligen Din ikigai.

Det är en process att öppna upp sinne, kropp och själ för att finna sin ikigai så ha tålamod och var snäll mot dig själv. Det stora är att du tar dig tiden och modet att våga öppna upp för det som finns inom dig. För din innersta längtans röst.

Kursen startar 5 september och pågår under fem veckor. Redan vid köp av kursen får du tillgång till lektionen nuläge. Sedan får du nya videos, kursmaterial och uppgifter veckovis. Mailsupport ingår under kursveckorna och frågestund, pepp och fina samtal live via zoom fem fredagar 09:00-10:00 vecka 36 – vecka 40..

Du har tillgång till kursmaterialet i sex månader från kursstart.

Vi som har skapat kursen heter Malin Bjerkestig och Anna Lundbäck och driver tillsammans varumärket Ikigaiyoga. Malin kommer att vara kursledare och hålla i Live via Zoom och finns för dig som mailsupport under kursveckorna.

OBS! I denna första kursomgång med nytt upplägg extra förmånligt pris 1 995 kr, ordinarie pris 4 995 kr.