Introduktion till Ikigaiekonomi

Introduktionsfilm Ikigaiekonomi (6:47)

Köp kursen här >>

Feedback från kursdeltagare:

“Kursen är uppbyggd utifrån livsfrågor och meningsfullhet – hur vi kan få pengar att bli ett verktyg för att uppfylla våra drömmar och hur vi lyckas få just pengar att arbeta för oss. Malin pratar privatekonomi på ett enkelt och inspirerande sätt där hjärtats röst står i centrum. Med sitt engagemang är hon så närvarande och generös med tips och vägledning som har fått mig att ta små små steg för att förverkliga mina drömmål. Rekommenderas varmt.”

Annika, Stockholm

“Kursen har gett mig koll på min ekonomi och självförtroende kring hur jag vill agera kring den. Jag har tagit fram konkreta mål med mitt sparande och tagit aktiva beslut kring vad jag vill göra. Nu kör jag bussen, sitter inte bara med som en passagerare. Den har gett mig insikt i kraften att ta fram konkreta mål för sparandet. Malin som kursledare är otroligt engagerad och insatt. På ett pedagogiskt och enkelt sätt förklarade Malin det som jag tidigare upplevt komplicerat och krångligt och därför inte orkat ta tag i. Malin har en jättefin känsla för nivå och upplägg och att få med och skapa engagemang och glädje för deltagarna. Malin finns alltid tillgänglig och svarar snabbt och engagerat på just mina frågor. Malin har gjort ett fantastiskt jobb och jag hoppas och tror hon kommer att inspirera och hjälpa många framöver!”

Lovisa, Nykvarn

”Jag kan verkligen rekommendera kursen. Jag har känt mig mött där jag är. Jag uppskattar enkelheten att privatekonomi är inte svårt. Tidigare har jag känt rädsla för att titta på helheten i min ekonomi. Men det visade sig att jag inte har något att vara rädd för.”

Pia, Nässjö

“Bäst med kursen är att bli påmind om mina drömmar och börja bygga en ekonomisk grund för att förverkliga dem. Fantastiskt vilket jobb du gjort Malin att samla ihop alla ekonomiska delar och göra dem begripliga och till och med roliga! :)”

Anna, Järna

Köp kursen här >>