Workshop Finn din ikigai nu även Online!

Äntligen nya datum för Workshop Online Finn din ikigai! Och för dig som vill ses ”på riktigt” kör vi även workshops i Södertälje hösten 2020.

Vi träffas online för ikigai-inspiration, yinyoga & fina samtal. Tillsammans utforskar vi steg för steg de olika delarna i ikigaiblomman som består av det du älskar att göra, det du är bra på, det du kan få betalt för & det världen behöver.

Du behöver inte ha utövat yoga tidigare. Klä dig bekvämt och förbered en plats där du kan följa yogapasset via din skärm. Du behöver en yogamatta, ett liggunderlag eller en trasmatta och en filt eller kudde.

Vi använder Zoom för att träffas online. Zoom är enkelt att använda och är gratis för dig. Du kommer att få ett mail med bekräftelse och instruktion hur du använder Zoom.

Kursledare Anna Lundbäck och Malin Bjerkestig.

Workshop Online Finn din ikigai, söndag 18 oktober

Workshop Online Finn din ikigai, söndag 15 november

Workshop – Finn din ikigai,
en heldag med övningar och yinyoga

Äntligen nya datum för Workshop Finn din ikigai i Södertälje i oktober och november! Och för dig som inte kan vara med på plats, vi kör även workshops online.

Våra workshopar består av övningar, tid för reflektion, diskussioner och speciellt framtagna yinyogapass och meditationer för att du ska hitta din ikigai, din livsmening, och leva din fulla potential.

Under workshopen utforskar vi steg för steg de olika delarna i ikigaiblomman som består av det du älskar att göra, det du är bra på, det du kan få betalt för & det världen behöver.

Workshopen inleds och avslutas med yinyoga. Vi inleder vissa övningar med meditationer. Du behöver inte ha utövat yoga tidigare. Klä dig bekvämt.

Vi följer utvecklingen kring corona och lokalerna städas och spritas noggrant och vi har stora ytor för oss själva under dagen. Workshopen hålls i en liten grupp för att kunna hålla avstånd. Ta gärna med egen yogamatta och filt om möjligt. Blir du sjuk och inte kan komma till Södertälje finns möjligheten att delta ett annat datum eller överlåta platsen till en vän. 

Kursledare Anna Lundbäck & Malin Bjerkestig.

Lördag 17 oktober i Södertälje:

Workshop Finn din ikigai, Södertälje lördag 17 oktober

Lördag 14 november i Södertälje:

Workshop Finn din ikigai, Södertälje lördag 14 november