Workshops

Söndag 15 oktober
09:00 – 12:00

Online eller Solvillan i Södertälje

En förmiddag med yinyoga, meditation och fokus på din ikigai – ditt drömliv! Läs mer här och anmäl dig för att vara med på plats på Solvillan i Södertälje. Vill du vara med Online via Zoom, anmäl dig här.

Söndag 15 oktober
13:00 – 16:00

Online eller Solvillan i Södertälje

En stund för att sätta riktningen i livet. Från hjärtat. Under eftermiddagen tar du fram din egna Ikigaikompass som leder dig framåt mot det du vill bjuda in i ditt liv. Läs mer och anmäl dig här om du vill vara med på plats på Solvillan i Södertälje. Och läs mer och anmäl dig här för att vara med Online via Zoom.

Söndag 26 november
09:00 – 16:00

Solvillan i Södertälje

En dag med yinyoga, meditation och tid för reflektion för dig med erfarenhet av ofrivillig barnlöshet. Läs mer och anmäl dig här.  

Sagt om Workshop Finn din ikigai

Workshoppen överträffade mina förväntningar. Jag lärde mig mer om mig själv och vilka mål jag har i livet. Nu förstår jag bättre vad jag verkligen vill göra och har dessutom lyckats formulera det på ett tydligt sätt!

Workshop Finn din ikigai

Anonym

En start att börja tänka på ett annat sätt. Början till något nytt. Kunniga och trevliga ledare.” 

Workshop Finn din ikigai

Jessica

En härlig och tänkvärd dag. Vill hålla kvar detta. Handlar om personlig utveckling och om att värdera sig själv högt. Tack ni bägge två för denna dag.” 

Workshop Finn din ikigai

Jane Nylander

Jag kommer ha nytta av dagen då den gav mig mersmak och en behaglig känsla i kroppen. Avslutar dagen med en lugn och positiv känsla i kroppen.” 

Workshop Finn din ikigai

Anonym

Viktig och fin dag att reflektera och för att påbörja sin resa. Jag kommer att avsätta en viss tid varje vecka för att fortsätta att reflektera. Tack för en jättefin dag!?” 

Workshop Finn din ikigai

Viktoria Isakas

En deltagare summerade vad som var bäst med dagen så här:

Diskussionerna, yogan & brownien.

Workshop Finn din ikigai

Anonym