Vem är Malin som håller i kursen?

Film Vem är Malin som håller i kursen? (01:37)

Köp kursen här >>

Så vem är jag som håller i kursen Ikigaiekonomi? Jag heter Malin Bjerkestig och har en passion för privatekonomi. Inte för mest pengar på kontot utan för att det är ett fantastiskt verktyg för att uppfylla drömmar. 

Idag är jag min egen. Jag kallar mig för hemmaförälder, investerare och innerprenör. När min dotter Freja går i skolan jobbar jag med mina projekt och så hämtar jag henne när skoldagen är slut. Jag anpassar mitt arbete utifrån skolgången så att jag kan hänga med min dotter när det är skollov.

Innerprenör är för mig att driva företag från hjärtat. Det ska kännas rätt för mig och det är just så som den här kursen har kommit in. Jag har en drivkraft, en längtan att få inspirera fler att ta tag i sin privatekonomi och få koppla ihop det med sin ikigai, sina drömmar. 

I grunden är jag civilingenjör. Har jobbat inom det i omkring 15 år mestadels inom ledarskap, som chef, projektledare och inom HR. Min passion för ekonomi visar sig även så att jag har pluggat extra mot universitetet och läst företagsekonomi och nationalekonomi. 2017 körde jag Homeparties inom privatekonomi för kvinnor just för att jag har en längtan och en passion att inspirera fler att innerligt gå från att känna att privatekonomi är tråkigt och svårt till att känna att det är kul och lätt och jag vill innerligt ta mig tid för min ekonomi och designa mitt drömliv och det är det jag vill sprida med den här kursen.🧡