Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
4995 kr
Kom igång

Skulle det kännas skönt att äntligen ta tag i din ekonomi och få koll?

Finns en längtan att ta dig tid för längtan och skav?

Vill du låta dina drömmar och din privatekonomi kroka arm?

Då är kursen Ikigaiekonomi något för dig!


OBS! I denna kurs går du kursen på egen hand och ses inte live via Zoom som nämns på flera ställen i kursen…

Med onlinekursen “Ikigaiekonomi – Privatekonomi är kul och lätt!” önskar jag inspirera dig att känna att det inte behöver vara svårt och tråkigt att få dina pengar att arbeta för dig. En god privatekonomi är ett fantastiskt verktyg för att uppfylla drömmar och det kan vara kul och lätt att få dina pengar att stödja det liv som just du önskar!

Kursen består av dem delar samt en bonus. Du får nya videos, kursmaterial och uppgifter för varje del. Tips att ta en del per vecka och att efter tre delar ta en veckas paus och kom-ikapp-vecka. Du startar och går kursen när det passar dig och tar det i ditt eget tempo.

Mailsupport ingår i kursen och du är varmt välkommen att boka in coachingsessionen under kursens gång för att få hjälp framåt.

Du behöver inte ha några förkunskaper, varken inom privatekonomi eller ikigai och passar dig som har en längtan efter att få drömma mer och att få lära dig om privatekonomi och världens åttonde underverk, ränta-på-ränta effekten.

För att få ut mesta möjliga av kursen behöver du lägga ner tid och jobba med din ekonomi och dina drömmar. Delarna tar olika lång tid för olika personer men en rekommendation är att planera in fem timmar per del. Du har tillgång till kursen under tre månader.

Låter det intressant? Varmt välkommen att anmäla dig till kursen. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

Kursledare: Malin Bjerkestig, Ikigai Inspiratör och investerare

Kurs Content

Expandera alla